Hatalmas tárgyi adományt kaptunk Stockholmból, Svédországból, Fábián László stockholmi tagtársunk közreműködésével. 
Egy teljes iskola berendezését: 160 padot, székekkel, 15 db. 5 méteres iskolatáblát, teljes tanári szoba bútorzatát, fizika és kémia szertárt, szövőszékeket, és egyéb iskolai felszereléseket.
Úgy szeretnénk, hogy a nagyvonalú ajándék mielőbb eljusson a székelyvarsági iskolákba, ahol ezekkel a felszerelésekkel még évtizedekig tanulhatnak a székely gyerekek. Ahhoz, hogy ez a nagyszerű adomány Stockholmból Székelyvarságra kerüljön, a Ti segítségetekreis szükség van. Az adományozási program lebonyolításának várható összköltsége 4500 és 5000 euro közé tehető.
Mit tehetünk?
1. Mindenki, aki szeretne segíteni a székely gyerekeken, fizessen be legalább 2 helyi buszjegy árat adományként (aki többet tud, az többet)
2. Mondjátok el ismerőseiteknek, barátaitoknak, a környezetetekben élőknek, hogy milyen célra gyűjtünk és kérjétek meg őket, hogy ők is segítsenek!
3. Akinek van olyan ismerőse, aki tud a fuvarozásban segíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot. ( alapitvany@erdelyimagyarok.com )
4. Aki céges adománnyal segítene a misszió lebonyolításában, az is keresse meg az Alapítványt!. ( alapitvany@erdelyimagyarok.com )
Hogyan lehet befizetni?
1. Nonprofit közhasznú alapítványunk számlaszámára átutalással
Az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma
10700488-66317874-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Amennyiben anyagi támogatásod külföldről intézed, a zökkenőmentes átutalás lebonyolításához tüntesd fel számlavezető bankunk
ún. SWIFT kódját is.
SWIFT (BIC) KÓD: CIBH HU HB
a nemzetközi IBAN számlaszám:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
2. Paypal segítségével ( www.paypal.com ) és ott megadva az email címünket ( alapitvany@erdelyimagyarok.com ), vagy klikk az alabbi linkre:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=2A2N67WPRXSNN
Az adományokat mostantól folyamatosan gyűjtjük, azok beérkezéséről és az összegyűlt összegről honlapunkon rendszeres tájékoztatást adunk.
Amennyiben a fuvarozáshoz szükséges összeg az év végéig beérkezik, a bútorokat január végéig leszállítjuk a székelyvarsági iskolákba. A kitűnő állapotú felszerelések jelentősen fognak javítani az elmaradott oktatási körülményeken, így az erdélyi fiatalok nagyobb eséllyel indulhatnak majd az életben.
Közös összefogással most bebizonyíthatjuk, hogy bármerre is élünk a világban, szívünk Erdélyért dobog!
Kérünk mindenkit, segítsen missziónk megvalósításában.
Tisztelettel:
Dr. Szűcs Annamária, alapító
Bálint László, elnök
Zrínyi András, projektvezető, kurátor
az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány kuratóriuma nevében