A hapkido számos más harcművészet hasonló filozófiáját foglalja magába, nagy hangsúlyt helyezve az elmére, a testre és a szellemre. Az edzésben pontosságot és kitűnőséget, a társadalomban felelősségvállalást és az erő megfelelő használatát követeli meg.
A Pécsett megvalósult XXI. Felnőtt és Ifjúsági XVIII. Gyermek - Kadet WTF Taekwondo Országos Bajnokságon 2011. október 22.-én az algyői versenyző -51 kg-ban II. helyezést ért el.
2012. március 31-én, Nagykátán rendezték meg a XII. Országos WTF Taekwondo Diákolimpia és Engrich Mariann Emlékversenyt, ahol az ország 16 csapatának 175 gyermek és junior versenyzője vett részt a viadalon. Az algyői Tari Viktor Dávid -55 kg kategóriában II. helyezést hozott haza.
2012. április 28-án, a Pellérden megrendezésre került XI. Országos Formagyakorlat Bajnokságon folytatódott a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület 2012. évi sikerszériája. Tari Viktor Dávid itt az előkelő II. helyezést érte el.
2012. május 19.-én Budapesten rendezték meg a II. Nyílt Magyar Hapkido Bajnokságot, ahol 8 csapat 127 versenyzője között a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület két mestere és egy tanítványa is részt vett. Tari Viktor Dávidnak (Algyő) küzdelemben az első, míg rúgástechnikában és eséstechnikában a harmadik helyet sikerült kiharcolnia.
A fiatal algyői sportolónak ezúton gratulálunk és további szép sportsikereket kívánunk!